hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 eveeeet bugun 1 eylül , yaz bittiiiii. paticik ahalisi yazin neler yapti nereler gezdi ??? kim en iyi tatil ödülünü alacak , kim en derine dalma madalyasini , kim tek seferde karpuz yarma madalyasini alacak ??? merakla bekleniorsunuz :) [hline] benim tatil !!! işe girmem dolayisi ile 3 aylik bir ŞANTİYE eğlencesi!!! olarak gelişti , demirdi betondu etriyeydi playmouth kalıp tı 10x10 tahtaydı derken i baktim ki bu sene de tuzlu suya deyememişiz ( siz siz olun yaş kemale ermeden , iş ortamina girmeden tatilin tadini çıkarin efem :) )[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Ne bitmesi deniz en güzel eylul ayında olur. Süper olur..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Yaz 11'inde bitiyor.[signature][hline]All this pain is an illusion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Ulan alexi beni işleten senmiydin? Kim uyanık kaldı başka..?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Vallahi ilk ayım alışma evresi ile geçti.İkinci ayım da bol bol eğlendim ve 3. ayım turizm acentasında operasyon görevlisi olarak işe girmem ile cehenneme döndü.Gece 12 de yatıp öğlen kalkmaya alışmış olan uyku düzenim gece 12 de yatıp sabah 6 da kalmaya ayak uydurmaya çalışıyor hala ve eylül 8 e kadar böyle sürcek bu.Offff eylül 12 de çanakkale'ye döncem birde. Anlıycağınız şekilde son ayım cehennem gibi geçti.İnşallah başka patilere böyle şeyler olmaz...[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: nedanko, 01 Eylül 2004 08:54 tarihinde demiş ki: Ulan alexi beni işleten senmiydin? Kim uyanık kaldı başka..? Ben eve geleli yarım saat falan oluyor...[signature][hline]All this pain is an illusion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Bende yazın ilk 2 ayı çalıştım. 3. ayda eh eyterea be diyip tatile çıktım.. ürgüp-göreme-altınoluk-akçay-edremit-özdere-kuşadası-çeşme-didim Her yerde 1-2 gece kalarak, 15 günde tatilimi tamamladım ve döndüm. Şimdi ole free takılıyorum..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 tatilde alanyadaydım gittiğim otelde sadece ruslar vardı :) ehh bir erkek olarak halimi düşünün artık nasıl zevkli olduğunu tatilin :)[signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :) [email protected] Dogmeat, 31 Ağustos 15:28 de demiş ki : yüzde seksen yapamıcaz ama o yüğzde 30 a deli gibi tutunaCAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 must..not...use...force...in...evil...ways..... bellow senin dediğin şey tatil değil cennet :)[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Kuşadasıda irlandalı kaynıyodu.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ilk 2 ay çalıstım. sonra 2 hafta memlekete gittim akrabaların yanına. döndüm tekrar çalısmaya başladım. halen çalısmaktayım[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: hired_gun, 01 Eylül 2004 09:27 tarihinde demiş ki: must..not...use...force...in...evil...ways..... bellow senin dediğin şey tatil değil cennet :) doğru her yerde taş gibi hatun oraya bak sarışın şuraya bak sarışın :)[signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :) [email protected] Dogmeat, 31 Ağustos 15:28 de demiş ki : yüzde seksen yapamıcaz ama o yüğzde 30 a deli gibi tutunaCAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 walla tatılm bası kaldıım derslerı calısamkla gectı sonra verdım ıkmale kalamadık allahtan sonra yazılkta gecrıdım olayı bol bol denız fln fılan sonra eve geldm hayatmn bı bolumu adekste gectı =) sonra evdeyız ıste okullar acılmadan arklarla bulusyooruz fln bu kadar =)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 En güzel zamandır Eylül. Okullar açılmış etraf tenhalaşmış olur.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 6 Eylül :( bizim okulun açılış tarihi.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 aynen bizimde=([signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 17 ekimde bnm okulun açılış tarihi ahahahah...[signature][hline]We mek yuh feel alright (G) Wine up ya body till a mornin light (Then gal) Wave up yuh hand because yuh know seh yuh tight (G) Bounce and gallang woman yuh know seh yuh right (Because) Woman, woman, woman ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Vallahi son sınava girdiğim akşam bindiğim gibi doğrucana Alanya. 15 senedir aksatmadan Alanyaya tatile gittiğim için yarım oralıyım,oldukçada çerem var.Heryere girişimin serbest olması gibi.Ayıptır söylemesi müzisyenliğimden dolayı dansımda güzeldir(öyle cix dansı gibi değil:D) 2 ay boyunca BİR GECE bile evde uyumadım.Gündüzleri uyanabilirsem orada yaşayan kuzenimle Aile dostumuzun Bot Turuna katılıyoduk.Daha önceden deneyimimde olduğu için botta tanıdıkların olunca Animatör gibi bişeydim.Hem yardım ediyodum hemde eğleniyodum anlayacağınız günde 150-160 civarı Turistle :) Bununla birlikte türk turizmine çok yardımcı oldum. Norveç başta olmak üzere Almanya,isveç,finlandiya,danimarka,rusya,ingiltere,hollanda gibi ülkelerin hatunlarından çok takıldığım oldu.Bu vesileyle ingilizcem çok akıcı oldu.Anlıyacanız mükemmeldi :-) 25 Ağustosta yarım saatlik bi sınav için geri döndüm. 11 eylülde sınava girip geri dönüyorum :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi]_o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Benimki de 6 sında..[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Benim 11 ekim nıhahahah :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi]_o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: Absolut, 01 Eylül 2004 10:45 tarihinde demiş ki: En güzel zamandır Eylül. Okullar açılmış etraf tenhalaşmış olur. Severek izliyoruz abi :) bizde çok severiz eylül ayını ohh ne paşa ne paşa ühü ühüh ühühü :( *!Ağlar doritos yer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Benim okul ne zmn açılcak bilmiyorum? Nerden öğrenicem? veya bilen varsa söylesin okullar ne zmn açılıo? (Anadolu L.)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm [Bu mesaj Holyman tarafından 01 Eylül 2004 11:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 hava atmaın be 11 eylulde avılıyor dıe uzuluyorm=( ama bı hafta bızı msaat 11 de bıtıyor okul=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 benim okul bitti bir daha başlamıycak nihohoh[signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :) [email protected] Dogmeat, 31 Ağustos 15:28 de demiş ki : yüzde seksen yapamıcaz ama o yüğzde 30 a deli gibi tutunaCAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Bellow bence sen alanyaya dön ve geri gelme :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...|....|....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar